Ikea saknar hyllor Idéer Hacks

Ikea saknar hyllor Idéer Hacks

IKEA lackhyllor är anslutna till väggen tack vare de dolda monteringsdelarna och är perfekta för förvaring. Det finns massor av idéer att använda och hacka in i dem. Låt oss titta på några av dessa för inspiration.

Saknade hyllor i vitt och svart kan skäras till för att passa storleken på ditt utrymme och du kan ställa ut fat eller dryck på dem. Lägg till glashållare under hyllan eller fäst en skena för att hänga upp koppar på krokar. Detta sparar utrymme. Organisera din egen hemmabar med hyllor i svart lack: ställ dina drinkar och glas på hyllorna, lägg till ljus under och lägg citroner och andra nödvändiga föremål under.

Olika IKEA lackhyllor kan ofta användas i sovrum: Fäst långa lackhyllor på hela väggen för förvaring. Gå lägre än vanligt för en cool effekt. Sätt en hörnmangelhylla i sovrummet, sätt några sänglampor på den. Du kan också skära en lackhylla till en mindre storlek och fästa den på sängen. Det är ett bra sängbord för ditt sovrum och sparar utrymme.

Saknade hyllor är klassiker i bostadsutrymmen, hacka upp dem efter behov, klipp till och fäst dem på väggarna. Visa och förvara dina böcker och andra föremål, använd dem som fotoställ och så vidare – dessa hyllor är coola! Öppna hyllor är det bästa sättet att förvara och ställa ut samtidigt. De sparar utrymme och ser luftiga och lätta ut. Har du katter? Ta några lackhyllor och fäst dem som trappor eller hyllor så att de kan hoppa från en till en annan och ha kul.

Om du har en hemmakontorshörna eller ett helt rum är lackhyllor det perfekta alternativet att prova. Om du fäster dem tillräckligt bra kan du använda dem inte bara för förvaring utan även som skrivbord. Svart och vitt, hörn och vanligt, dessa hyllor ger bekvämlighet för lite pengar.

Saknade hyllor är bra för barnförvaring: de kan vara bokhyllor eller utställningshyllor, de kan användas för att lagra skor och du kan lägga till en skena för att hänga kläder under hyllorna. Fixa hyllorna i lekrummet för att använda till leksaker.

Flytande hyllor är perfekta för att organisera handdukar, toalettpapper eller till och med dekorationer i badrum och toaletter. Du kan till och med använda den för att skapa en växtvägg.

Saknade hyllor kan förvandlas till hela skönhetsstationer! Hörnhyllor på sidorna av din spegel kan användas för förvaring. Fäst två långa lackhyllor och lägg några kuber emellan.

27 Coola IKEA Lack Shelf Hacks |  ComfyDwelling.c
Cool Ikea Lack Shelves Idéer Hacks 1 - Heminredning och Desi
30 sätt att hacka Ikea Lack-hyllor - Hati
Attraktiva Ikea Lack-hyllor Idéer Hacks 49 IKEA Lack-hyllor.
IKEA Saknar hyllor för böcker |  Ikea saknar hyllor, Ikea saknar, Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*