Hus vittrad trä

Hus vittrad trä

Detta ladugårdshus vid havet av Sumich Chaplin Architects har kanske en av de mest lugnande designerna jag har sett.

Utanför påminner ladugården om ett traditionellt skandinaviskt hus med ryggstöd på väggarna. Utomhusinredningen fortsätter idén med svarta solstolar och en pool med glasstängsel som ser modernt ut och smälter in i omgivningen.

Inuti ser du en blandning av lada med subtil kuststil. Träbjälkarna i taket understryker att det är ett ladugårdsrum och ger det en mysig atmosfär. Mycket trä i inredningen och några stenelement ger rummet ett traditionellt utseende.

Färgskalan är neutral och dammig: Olika nyanser av beige och grått kombineras väl med vitkalkade, sjaskiga möbler, vilket skapar en avslappnad kustkänsla. Rummet är öppet och absolut harmoniskt, på grund av sina färger påminner det mig om stranden en dyster dag. Vita moderna stoppade möbler och vita klädslar på stolarna fortsätter inredningstemat.

I de andra rummen har turkos lagts till som en subtil havsinspirerad färg och en touch av mörkgrått som kontrast. Terrassen och verandorna är inredda med mysiga, traditionella vävda möbler som passar både den rustika och kustnära inredningen.

Alla rum är öppna mot utsidan så mycket som möjligt: ​​från varje rum finns separata utgångar till utsidan, varav några leder till poolen. Inuti och utanför smälter samman till ett rum och ser väldigt harmoniska ut, det finns mycket subtila övergångar.

Funky väderbitna trähus.  |  Arkitektur, vackra byggnader.
Alejandro Sticottis Uruguay hemmalag klarade av trä och betong
Rött tegelhus med Timberline HD Weathered Wood bältros före.
Second Life Marketplace - Antika trähusbeklädnadsstrukturer.
Second Life Marketplace - Weathered Wood House Siding - med full .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*