Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern interiör

Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern interiör

Känt som Villa S, det imponerande och ovanliga arkitekturhuset ritades av Saunders Architecture. Villa S är klädd med svartbetsad träpanel och ger ett kraftfullt designuttryck. På den 300 kvadratmeter stora planlösningen finns rumsliga knep, stora terrasser, dolda linjer och den uppmärksamhet på detaljer som bara en arkitekt kan ge sitt personliga utrymme. Inredningen har ett starkt skandinaviskt inflytande med coola moderna och samtida inslag från mitten av seklet. Det finns massor av gröna accenter, inklusive den riktiga gröna som gör att interiörerna blir levande. Täckta balkonger, verandor och terrasser inbjuder dig till utomhus, medan inredningen inbjuder dig att dröja kvar inne.

Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern interiör |  Hus .
Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern inredning - DigsDi
Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern inredning - DigsDi
Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern inredning - DigsDi
Imponerande mörkt skandinaviskt hem med modern inredning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*