Robert Downeys väderkvarnhus

Robert Downeys väderkvarnhus

Historiska DeRose Windmill House i Hamptons är en vacker fastighet köpt av Robert Downey Jr. och hans fru Susan. När jag hörde dessa namn slår jag vad om att de gjorde något riktigt intressant och unikt med dem, och det visade sig vara sant! The Downeys anlitade designern Joe Nahem för att göra det här huset supermoody och roligt, och hela projektet tog bara 6 veckor – du kommer inte att tro detta när du ser det.

Inlägget påminner mig om färgglada målningar av Salvador Dali: färgglada randiga tapeter, en stark blå ikat-matta, två galet färgglada konstverk definierar rummet. Med två färgglada och tryckta stoppade bänkar, ett soffbord med glasskiva och mycket intressanta skulpturer framhävs de ännu mer – konsten intar en viktig plats i det här huset.

Vardagsrummet har träbjälkar i taket som matchar golvet och sticker ut i ett väldigt djärvt utrymme. Vardagsgolvet sänktes några meter av en ny spisvägg av keramikern Peter Lane – den här eldstaden är ett djärvt blickfång. Designern skapade en riktig konversationsgrop runt den öppna spisen, och färgglada kuddar har lagts till på bänken, och några djärva konstverk kompletterar utrymmet.

Köket har ett tak av återvunnet trä och ett mycket intressant klinkergolv. Det finns ett frukostrum med en stämningsfull rosa stoppad bänk och några söta krämiga stolar. Bänkskivorna i mint och de roséguld taklamporna matchar det färgglada golvet.

Matsalen är superstämningsfull! Det är gjort med varm texturerad tapet och mycket iögonfallande skulpturella möbler – ett matbord med djurben och en korrugerad byrå med metalldetaljer. Jag älskar tanken på att lägga till turkosa accenter här och där: De fräschar upp rummet och kontrasterar gult. Njut av bilderna på detta fantastiska hem nedan!

Robert Downey Jr köper historiska Windmill Hou
Före och efter: Hur Robert Downey Jr. gjorde om sin "Vindkvarn .
Robert Downey Jr. köper historiska Windmill Cottage för rapporterat.
Före och efter: Hur Robert Downey Jr. gjorde om sin "Vindkvarn .
Robert Downey Jr. köper Windmill Cottage för 11,9 miljoner USD |  Dagligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*