Prisvärda möbler klädda med gamla papperspengar

Papperspengar är ingenting värda utan dess tilldelade värde – annars skulle det inte vara något annat än en blandning av bomull och linne. De flesta pengar har bara en livslängd på högst 18 månader innan de tas ur bruk och skickas för att brännas. Istället för att slänga gamla sedlar ger den Londonbaserade designern Angela Mathis dem nytt liv i ett projekt som heter VALUE. De krossade tonerna formades till en ny textil som lämpar sig för en mängd olika klädselbehov, i det här fallet en serie pallar. Pallarna innehåller en kombination av olika valutor som US-dollar, det lila engelska pundet, bruna indonesiska rupier och den färgglada euron.

VÄRDE Möbler klädda med gamla papperspengar - DigsDi
VÄRDE Möbler klädda med gamla papperspengar - DigsDi
VÄRDE Möbler klädda med gamla papperspengar - DigsDi
VÄRDE möbler klädda med gamla papperspengar |  Muebles de .
Hur möbelindustrin anammar återvunnet material.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*