Mysig Och Varm Fåtölj Med En Yllefilt

Vid kallt väder är det bäst att sitta i en mysig stol vid brasan och insupa värmen. Den polska designern Aga Brzostek designade denna fantastiskt varma fåtölj med en filt för sådana årstider. En knäfilt och en tröja är det viktigaste under den kalla årstiden och de inspirerade designern att kombinera en möbel med dem. Tröjliknande element på stolen kan användas för att skapa en mysig stämning för läsning på hösten. Ditt ben kommer inte att bli kallt under långa, kalla nätter. Materialen som används är mjukt skum och ullstoppning; Ryggen kan justeras och ändras efter behov, och det finns förvaringsutrymme för böcker och tidningar. Jag fullkomligt älskar det!

Mysig och varm fåtölj med yllefilt |  Snuggle sits, Comfy .
Mysig och varm fåtölj med yllefilt |  Knusse stol .
Vector fåtölj med yllefilt eller matta.  ClipArt |  k52049477 .
Värm dig själv med denna härliga varma fåtölj!: Bekväm sömn.
Varm filt av ylle och röd bok på vit läderfåtölj, mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*