Rustik industrihusdesign

Rustik industrihusdesign

Detta vackra stenklädda hus är primitivt modernt, rustikt industriellt, vad man än vill kalla det så är det ett alldeles vackert Cortney Bishop-hus inifrån och ut. Den ligger intill en liten sjö, har en pool, en silo, en gammal lada, ägarna bor där med sina golden retrievers och alpackor!

Grova träbalkväggar blandas med grova stenväggar i hela huset för att skapa den chica och mysiga rustika looken. Entrén har en primitiv folkmatta och en traditionell bänk med hatt- och klädkrokar ovanför. Det finns svarta metalltrappor som tyder på att du kommer att lägga till en mer industriell touch till detta hem.

Vardagsrummet med dubbel takhöjd och dubbla höga fönster svämmar över av ljus; En stenklädd öppen spis ger rummet rustikt chic, och mörka rutiga gardiner ger inte bara avskildhet när det behövs, utan gör det också mysigare.

Köket är ett industriutrymme inrett med återvunna lackerade trämöbler och svärtat stål. Den designades med maximal funktionalitet i åtanke, så varje del här fungerar perfekt.

Det stora sovrummet har en stor, rustik, bekväm säng accentuerad med en rustik trä- och kedjekrona. Det stora badrummet är klätt i samma återvunna trä som överallt, och de grova väggarna skapar verkligen en atmosfär.

Det andra sovrummet är inrett med färgglada rustika textilier och djurinspirerade konstverk, som är så mysigt och svämmar över av ljus.

Utanför finns en stor pool, en gammal lada som fortfarande är i bruk och en silo. En sådan unik och funktionell blandning av byggnader!

Decor Mash-Ups: Rustik industriell DecorBuildDirect Blogg: Livet på Ho
8 sätt att designa ett rustikt industriellt vardagsrum |  Inredning A
Rustik-Industriell-Inredningsdesign |  Inredning A
Rustik industriell inredning |  Rustikt industrivardagsrum, Rustikt .
Högt i tak och krukväxter |  Rustikt hus, husdesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*