Iögonfallande takvåningsskåp nickar till mitten av århundradets arkitektur

Även om du inte gillar modern arkitektur från mitten av århundradet, kommer du att bli kär i den när du ser Piece-UKs Penthouse Cabinet. Verket hyllar modern arkitektur från mitten av århundradet och har ett verklighetstroget par fribärande lägenheter som vilar ovanpå en praktisk garderob. Förutom sin vackra, söta form är “lägenheterna” utrustade med programmerbar, fjärrstyrd belysning som sträcker sig från ett subtilt varmvitt skimmer till en rad livfulla färger. Du kan till och med styra “lägenheterna” separat. Skåpet är färdigt enligt högsta standard: “golven” i “lägenheter” är gjorda av lönn. Externt erbjuder denna stilfulla möbel två rymliga balkonger – det är en bra idé för förvaring och perfekt när du vill ha något iögonfallande.

Iögonfallande takvåningsskåp nickar mot mitten av århundradets arkitektur.
Iögonfallande takvåningsskåp nickar mot mitten av århundradets arkitektur.
Iögonfallande takvåningsskåp nickar mot mitten av århundradets arkitektur.
Iögonfallande takvåningsskåp nickar mot mitten av århundradets arkitektur.
ovanligt skåp Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*