Utomhus Ikea möbelidéer

Utomhus Ikea möbelidéer

Det är varmt ute och ingenting är så coolt som att spendera tid där! Att inreda utomhusområdena kan vara svårt: du behöver hållbara möbler, snygg design, avkopplande och bekväma delar. Om ditt utrymme är litet blir det ännu svårare att dekorera. Men jag har en perfekt idé för dig – gå till Ikea! Ikea är känt för att designa enkla, stilrena och tidlösa möbler och accessoarer som lätt passar in i många rum och miljöer. Idag vill jag dela med mig av några idéer om hur man kan använda Ikeas tre mest kända utemöbler och några andra idéer.

Oavsett om du vill äta avslappnat utomhus eller njuta av lite solsken, är ÄPPLARÖ-serien allt du behöver för att skapa det perfekta utelivet. Den är gjord av slitstarkt massivt trä och det finns alternativ för alla rumsstorlekar. Du kan använda drop leaf bord för att spara utrymme och olika små delar till balkonger – stolar och bord.

Du kan kombinera ytorna i vår KUNGSHOLMEN utomhusserie för att skapa en soffa som passar dig och ditt utrymme perfekt. Från en liten tvåsits till en stor, rymlig soffa med schäslong, allt är möjligt. Det hela är underhållsfritt eftersom det är tillverkat av rostsäkert aluminium och väderbeständig plastrotting. Och för ännu mer avkoppling i solen, lägg till några KUNGSÖ utomhuskuddar. Serien finns i mörka färger och kuddarna kan vara vita eller svarta.

Med ARHOLMA outdoor-serien kan du kombinera enskilda delar för att skapa sittplatser som uppfyller dina krav. Den är snygg och praktisk också – handvävd plastrotting ger dig utseendet och känslan av naturlig rotting utan underhåll. Jag älskar kontrasten mellan rotting och vita kuddar – ser modern och fräsch ut.

Du kan också kolla in den nya och fräscha Ikea-kollektionen 2017 som heter Jassa, som är inspirerad av marockanska och boho-vibbar. Rattan ottomaner är mycket hållbara och kan hittas i alla Ikea-varuhus. Bekvam stolar passar i alla uteplatser.

19 idéer ikea utemöbler applaro balkonger |  Ikea utomhus.
Utomhusunderhållande tips från hem vi har besökt runt .
Ikea utemöbler Idéer;  arholma |  Ikea uteplats, Ikea uteplats.
Αποτέλεσμα εικόνας για ikea utomhusidéer |  Ikea utomhus, Ikea .
29 Ikea uteserveringar - Hem dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*