Möbler för matplats utomhus

Möbler för matplats utomhus

Att äta utomhus är så coolt att jag bara inte kan motstå att göra detta varje gång och om du är som jag behöver du definitivt en cool uteservering. Är du osäker på hur du ställer in din uteservering? Definiera först din stil och välj sedan den inredning du vill ha. Jag har några idéer på coola möbler för olika matplatser utomhus.

För ett modernt utrymme kan du välja ett lakoniskt träbord på metallben, ett matbord med råa kanter och grova ben och ett lucitebord på metallben. Det finns minimala versioner av betong och det är väldigt coolt eftersom det inte bara är trendigt utan också hållbart. Träbord, särskilt rustika och sjabbiga, lämpar sig för många typer av utomhusutrymmen, från shabby chic till Medelhavet. Vill du ha något stämningsfullt? Satsa på ett coolt gungställ med bord och stolar. Både vuxna och barn kommer att bli glada. Min favoritidé är ett bord med en planteringskruka i mitten: det här är ett bra sätt att odla örter och ta dem att äta, och det kommer att ge ditt utrymme en cool naturlig look.

Bänkar används ofta för matplatser eftersom de kan ta emot många människor och saker när det behövs. Om du har begränsat med utrymme, välj en bänk med förvaringsutrymme inuti och täck den med kuddar eller kuddar. Du kan välja en betongbänk, men dämpa den eftersom det kan vara kallt att sitta, eller välj en träbänk som lätt passar in i många utomhusytor och som är lätt att gömma under bordet när den inte används. Om du tycker att bänken är obekväm eller inte mjuk kan du täcka den med kuddar eller helt enkelt stoppa den.

Matstolar inomhus och utomhus bör vara olika – du bör tänka på väderförhållanden och eventuellt regn. Metallstolar är optimala, hållbara och kan enkelt renoveras av dig. Trästolar är mycket bekväma och passar många typer av utomhusutrymmen. Du kan också välja olika moderna material som också är mycket hållbara och har coola, iögonfallande former. Stolarna kan sticka ut från bordet vad gäller form och material för att göra ett trendigt statement.

Amazon.com: Tangkula 7 ST Uteservering med uteplats, mat i trädgården.
Uteplatsmöbler - Uteplatsmöbler - Hemmet Avd
Abbott Concrete & FSC® Acacia Chunky Leg 96" matbord, grått.
Utomhusmöbler i betong: Ett snyggt och smart tillskott för din .
Walker Edison Furniture Company Boardwalk Mörkbrun Acacia Wood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*