Energieffektiv loungestol för att ladda dina enheter

Energieffektiv loungestol för att ladda dina enheter

Gröna idéer fortsätter att spara energi och resurser, och det är fantastiskt när sådant görs med stil. Professor Sheila Kennedy har utvecklat SOFT Rocker, en fåtölj som du kan vila på medan du laddar batterierna i olika enheter. Under soltimmar lagrar ett 12-ampere-timmars batteri solenergin och använder den sedan för laddning. Du kan bekvämt ligga i den här stolen med en bärbar dator eller en bok och ladda den här enheten eller något annat. Konventionella barrträpaneler kan användas för att lagra solenergi. Detta är en utmärkt lösning, speciellt om du tillbringar mycket tid utomhus. Detta är ett exempel när högteknologi kombineras med snygg design.

Energieffektiv loungestol för att ladda dina enheter - DigsDi
Energieffektiv loungestol för att ladda dina enheter |  DigsDigs .
bekväma fåtöljer Arkiv - DigsDi
Energieffektiv loungestol för att ladda dina enheter |  Disenos de .
bekväma fåtöljer Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*