Lyxig sommarverandadesign med glasväggar och tak

Lyxig sommarverandadesign med glasväggar och tak

På vintern går alla våra tankar på sommaren, dess fantastiska nätter och smaker. Denna verandadesign kommer att påminna dig mycket väl om sommaren och hjälpa dig att njuta av den. Stilen är modern: det finns mycket naturligt trä – ett trädäck, pelare, tak och möbler. Vit färg ser fantastisk ut i kombination med rikt mörkt trä och ger en lyxig touch. Utsöktheten uppnås med hjälp av tillbehör och sofistikerade rottingmöbler. En del av taket är av glas, liksom väggarna. Här kan du njuta av solljuset och naturen. Det är en perfekt plats att koppla av, äta med vänner eller läsa en bok på en solig dag.

Lyxig sommarverandadesign med glasväggar och tak.
Lyxig sommarverandadesign med glasväggar och tak.
Fantastisk Deluxe sommarverandadesign med glasväggar och tak.
Lyxig sommarverandadesign med glasväggar och tak.
Lyxig sommarverandadesign glasväggar tak - hemplaner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*