Fantastisk barnköksdesign av en vintage byrå

Hur kan man designa ett barnkök? För det första bör det inte vara något farligt eller ovänligt för ditt barn. För det andra ska det finnas massor av ljusa färger och det ska vara som en riktig. Här är en bra idé – ta en byrå och måla den med en mjuk färg. Diskbänken kan bestå av ett lasagnefat, du kan köpa några koppar, redskap och en brödskiva. Glöm inte några återvunna kranar och knoppar. Garderoberna kan vara fyllda med tomma livsmedelsförpackningar och en skräpbutik teservis. Hällen gjordes med CD-skivor och silversprutade träknappar. Ett sådant kök skulle vara en bra idé för alla småbarn och skulle ge dem många timmars lek och många timmars tystnad!

Fantastisk barnköksdesign av en vintagebyrå - DigsDi
Fantastisk barnköksdesign av en vintagebyrå - DigsDi
22 fantastiska projekt med svart tavlafärg |  Familjestil.
Ny skål |  Gör själv lekkök, återvunna möbler, barnkök
Ändrat tv-skåp!!  |  Gör själv lekkök, Barnkök, Gammal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*