Vackra dukningar för Hanukkah

En traditionell dukning för Hanukkah bör först och främst innehålla en menora, oavsett om det är en riktig menora eller en menora målad på faten. Ta några vackra blommor för att dekorera bordet, ljus och ljushållare – vita ljus i klassiska ljushållare skulle göra ditt bord utsökt. Skapa en mittpunkt av fantastiska blommor och växter. Använd tallrikar och dukar med judiska symboler. Silverfat, vita blommor och vinglas kombineras fantastiskt. Infoga foton istället för kort med namn för att anpassa platserna. Glöm inte att ställa Davids stjärnor på bordet – servetter med dessa mönster eller en duk. Njut av din Hanukkah-middag!

Ännu en vacker #Hanukka dukning av en judisk värdinna.
Vacker festlig Hanukkah Holiday Dukning |  Nazmiyal Bl
12 vackra dukningar för Hanukkah - DigsDi
12 vackra dukningar för Hanukkah - DigsDi
12 vackra dukningar för Hanukkah - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*