Moderna och raffinerade Metamorfosi tvättställ

Moderna och raffinerade Metamorfosi tvättställ

Om du är ett fan av den moderna stilen men fortfarande letar efter något sofistikerat och lyxigt, är dessa Metamorfosi diskbänkar för dig. Från Olympia Ceramica i Italien är produkten givetvis av högsta kvalitet och finns i fem färger och fem former. Från blått till grönt till orange – från oval till triangel till rektangel – det finns 25 olika stilar att välja mellan – det finns ett alternativ för varje modernt badrum! Kontrasten mellan den svarta kanten och de djärva färgerna inuti bidrar verkligen till den övergripande njutningen av designen. Dessa handfat är perfekta för att framhäva ditt badrum. Gå ut och var modig!

Moderna och raffinerade Metamorfosi tvättställ - DigsDi
Moderna och raffinerade Metamorfosi tvättställ - DigsDi
Moderna och raffinerade Metamorfosi tvättställ - DigsDi
Moderna handfat i badrummet Metamorfosi ger form och färg till .
färgade tvättställ Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*