Härligt och sött delat rum för tre flickor

Härligt och sött delat rum för tre flickor

Det här delade sovrummet för tre flickor är en av de sötaste dagisarna någonsin. Med en skandinavisk känsla och lite fransk touch är detta delade rum väldigt speciellt, men det ser inte ut som något ur en kall eller avlägsen katalog. Den vita basen kombineras med mjuka färger och lite grafiska stänk. Rummet är fullt av ljus och kärleksfulla detaljer. Varje tjej har sin egen säng och de äldre systrarna delar arbetsområdet. Girlander, wallstickers och kuddar är detaljer som ger charm till hörnen. Lådor och hyllor är perfekta för att hålla utrymmet snyggt och som förvaringsplats för leksaker och böcker. Vi älskar kontrasten mellan delarna: varje säng är annorlunda, en robust pall passar bra till en modern ananaslampa och en antik spegel kan kombineras med en modern spjälsäng.

Härligt och sött delat rum för tre tjejer - DigsDi
SPOTTAD på vår systersida, Project Junior: 3 systrar och 1 DREAMY .
Härligt och sött delat rum för tre tjejer - DigsDi
Härligt och sött delat rum för tre tjejer - DigsDi
Ett härligt delat rum för tre flickor - Petit & Small |  Delat rum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*