Tidlösa Torch Golvlampor Från Marmor Och Glas

Denna originalgolvlampa designades av den israeliska designern Dan Yeffet och består av en handblåst glasplatta med marmorfot. En sträckt glasbubbla sitter på basen och dubblar höjden på ljuset för att vila på golvet. Tanken var att skapa en unik lampa med ädla material, modern design och tidlös stil och att blanda den med designerns signatur. Så han gjorde en vasliknande bas med en opal diffusor som ser ut över toppen. Den vita Carrara- eller svarta Marquina-marmorn är formad med datorstyrd teknik och tillverkad för hand. Glaset är munblåst. Utsökt i varje tum!

Tidlösa Torch Golvlampor Från Marmor Och Glas - DigsDi
Tidlösa Torch Golvlampor Från Marmor Och Glas - DigsDi
Tidlösa Torch Golvlampor Från Marmor Och Glas - DigsDi
Tidlösa Torch Golvlampor Från Marmor Och Glas - DigsDi
Antikviteter Torchiere golvlampa - Idéer på Fot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*