Kantig skogsstuga

Kantig skogsstuga

Ibland behöver vi bara tillbringa en helg i en avlägsen skogsstuga och den vi delar idag är en ultimat dröm. Denna 8 kvadratmeter stora stuga på en klippa designades av I-Kanda Architects i New Hampshire Woods.

Stugan är en familjesemester, omgiven av vintergröna växter, med en hög med stenar som stödjer enheten som en fribärande träveranda ovanför sluttningen. Huset har en prefabricerad trästomme som har levererats till byggarbetsplatsen. Hytten har starka geometrier och är klädd i svart metall och trä för att framhäva de varierande linjerna.

Det finns en rektangulär uteterrass som leder till huvudentrén. Det lilla fotavtrycket bestämde antalet rum och ledde till en vindsvåning med utsikt över husets största vardagsrum. Invändigt finns vardagsrum och kök med inbyggd garderob och kylskåp samt en vedeldad spis.

Bakom sittgruppen finns en täckt träveranda med utsikt över dalen. Rummet vetter mot öster och släpper in morgonsolljus från en 24 fot lång glidande glasvägg. Bakom köket finns ett badrum och trappsteg som leder till vinden och en mekanisk garderob. Ytterligare boyta skapas av två triangulära däck som flankerar huset.

Interiören hålls minimal. Trä, betong och metall används för att estetiskt koppla samman hela utrymmet. Det finns trådräcken och en halvvägg på vind och trappor.

Kantig Skogsstuga Med Minimal Inredning - DigsDi
Black Diamond: Angular Forest Retreat med minimalistisk stil.
Foto 81 av 488 i Exterior House Cabin Photos from These .
Foto 2 av 10 i dessa geometriska stugor lyser som lyktor i en .
kotos kantiga timmerhytt ger det perfekta utrymmet för fjärrkontroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*