Modern turkos köksdesign med platsbesparande lösningar

Detta kök är i ett litet hus i Tyskland. Den första tanken som kommer att tänka på är färg! Fantastiskt fräsch färg som håller dig på gott humör varje gång du kliver in i köket – den är turkosblå! Interiören är mycket modern, söt och mysig. Eftersom köket är litet har många utrymmesbesparande lösningar använts för att rymma allt det väsentliga. Till exempel är stolarna små och lätta och du kan enkelt gömma dem under bordet när de inte används. Ljusa turkosa och gröna tillbehör understryker den roliga ljusstilen. Gröna växter, en vattenkanna, ljusa fat, rolig barnkonst – allt detta gör det här lilla rummet så mysigt att du inte vill lämna det. Ett mysigt kök!

Modern turkos köksdesign med platsbesparande lösningar.
30 fantastiska designidéer för små kök |  Turkos kök.
20 moderna bästa designidéer för XSmall Kitchen utrymmesbesparande lösningar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*