Lyxigt sovrum med vacker vit säng från Mobilfresno

Lyxigt sovrum med vacker vit säng från Mobilfresno

Vi har redan visat dig minimalistiska vardagsrumsmöbler från Mobil Fresno och nu vill vi presentera dig för en av företagets nya kollektioner, Abril, gjord i en helt annan stil. Denna kollektion är lämplig för personer som drömmer om ett överdådigt och lyxigt sovrum. Abril är ett utmärkt sovrum som består av möbler i epokstil. Mittpunkten är en vacker vit säng med en lackad bas och en fantastiskt stor vadderad sänggavel som gör denna säng till ett unikt inslag i alla sovrumsdesigner. Den vita sängen kan perfekt ackompanjeras av eleganta sängbord med lack och fanerytor. Ett annat mycket attraktivt element i denna uppsättning är en snygg byrå med en original, raffinerad form. Den har fyra lådor och dörrar med en intern upplyst distribution som kan användas för att förvara smycken eller organisera en minibar. Denna kista kompletteras av kombinationen av glänsande lackerad faner med dyrt naturligt rosenträ. Besök Mobil Fresnos hemsida för mer information om detta lyxiga sovrum.

Lyxigt sovrum med vacker vit säng från MobilFresno - DigsDi
Lyxigt sovrum med vacker vit säng från MobilFresno - DigsDi
Lyxigt sovrum med vacker vit säng från MobilFresno (Med .
Made In Italy Wood Designer sovrumsmöbler Sets Idéer Canopy.
INTERI VISION sovrum av Michelle Mantovani för MOBIL FRESNO i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*