Lägenhet Brick Marble Decor

Lägenhet Brick Marble Decor

Denna lägenhet i en historisk byggnad med höga fönster designades av inredningsarkitekt Magdalena Keck och är ett perfekt exempel på en modern, ljus lägenhet med exponerade tegelstenar, återvunna ekgolv och marmor.

Designern har valt ett lugnt och jordnära färgschema för inredningen: varma gröna, ljusa och chokladfärgade träslag kännetecknas av krämfärgade och krämiga toner. Jag gillar lägenhetens rymliga, luftiga och ljusa utseende.

Lägenheten har ett öppet kök, matsal och vardagsrum i ett. Det finns tre stora fönster som fyller rummet med ljus och en vacker exponerad vägg som gör rummet mer påfallande. Vardagsrummet har ett par gröna lädersoffor, ett lågt soffbord i marmor och en stor TV på ett modernt stativ från mitten av århundradet. Matstället är ljust och luftigt, stilen är mellan modern och helt enkelt modern. Köket är klätt i trä – ljust och chokladaktigt för en cool look och marmorytor för kontrast.

Det stora sovrummet är lugnt och fullt av ljus. Jag anser att det här ljuset är ett av rummets designegenskaper som gör det inbjudande. Det finns ett överdimensionerat konstverk och ett litet på den motsatta väggen. Jag älskar också byrån gjord av vackert mörkt trä som ser lyxigt och strukturerat ut. Designern försökte använda texturer och iögonfallande material så mycket som möjligt för att göra inredningen mer intressant: marmor, trä, kakel, tegel. En annan märkbar del av dessa rum är massor av överdimensionerade konstverk.

Gästrummet har en beige soffa, TV och skänk i ett, plus ett coolt konstverk. Rummet känns luftigt och svalt, som resten av lägenheten.

Rymlig lägenhet med exponerad tegel och marmor i inredning - DigsDi
Rymlig lägenhet med exponerad tegel och marmor i inredning - DigsDi
Rymlig lägenhet med exponerad tegel och marmor i inredning - DigsDi
Click Clock Brick Marble Clock Vit LED |  Naturlig heminredning.
Älskar bordet i marmorskiva och mörka väggar |  Nyc lägenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*