Konsolbord för entréer

Konsolbord för entréer

Jag kan inte tänka mig en entré utan ett konsolbord: det har plats för allt du behöver, är bra förvaringsutrymme och tar inte upp för mycket värdefullt utrymme. Ett konsolbord ska behålla inredningen och stilen på din entré och göra den ännu bättre. Så välj det noggrant. Idag vill jag inspirera dig med några sådana bord, som skiljer sig åt för olika stilar, och jag är säker på att du lätt kommer att hitta din perfekta här.

Rustika konsolbord är fantastiska för att göra ett första intryck: de kan vara grova eller polerade, färgade eller inte, de ser alltid bra och tidlösa ut. Du kan göra en själv utan problem, det finns massor av gratis planer och tutorials som hjälper dig att göra ett sådant bord, och du kan anpassa det själv om du behöver det. Gör den supersmal för att inte ta upp mycket plats eller lägg till pelare som dekor för en vintagekänsla, knock-knees för en mer rustik känsla, eller lägg till flera hyllor under för att skapa mer förvaringsutrymme. Lådor är en annan bra sak att förvara dina tillhörigheter i utan att visa upp dem.

Moderna konsolbord erbjuder ett brett utbud av utseenden och ytor. De kanske mest populära är speglar eftersom de reflekterar ljus och inte ser skrymmande ut ens i de minsta entréerna. De lägger också till en touch av glamour. Min kärlek är rena akrylkonsoler eftersom de är ännu mer osynliga än spegelkonsoler och ser väldigt moderna ut. Trä- eller betongbord ser förstås inte mindre coola ut, men trä ska inte se så rustikt ut om det inte matchar stilen på din entré. Prova konsoler med nyckfulla geometriska ben, de ser också väldigt moderna och chica ut.

Om din stil är modern från mitten av seklet har du många alternativ att välja mellan. Eleganta moderna träkonsoler från mitten av seklet ger ditt entréområde den perfekta stilen. Du kan också välja konsoler med kontrasterande ben eller handtag för en iögonfallande look. Med eller utan hyllor och lådor gör dessa konsoler ditt utrymme elegant och fyller ändå alla nödvändiga funktioner.

Den industriella stilen växer i popularitet, och om du gillar den, varför inte välja ett konsolbord i denna stil. Rostiga metallben med metall- eller träyta ger ditt entréområde ett snyggt och väldigt trendigt utseende. Du kan också göra ditt eget industrikonsolbord av rör och trä. Du kan hitta handledningarna på Internet.

Instagram-foto av Beth • 6 juni 2016 kl. 13:27 UTC |  Heminredning .
Amazon.com: Konsolbord för entréglasskiva Modern Hall Room.
Hemhantverk Entrékonsolbord,flera färger - Walmart.com.
Handla konsolbord för entré hall soffbord med förvaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*