Super Modenr Loft Kök Designs By

Super Modenr Loft Kök Designs By

Loftkök är en specialitet och det finns en underbar lösning i den tyska Neo produktlinjen från Nolte. Det visuella utseendet är hisnande och erbjuder anpassade konsttryck som kommer att blåsa bort dina gäster. Den supermoderna designen utvecklades speciellt för loft eftersom det finns flera aspekter av deras konstruktion. Höjden på öarna är 900 mm, vilket är högre än de flesta vanliga metoder. Denna förändring i specifikationen skapar 20 % mer lagringsutrymme. De tryckta framsidorna fortsätter runt pjäsen och skapar en unik look, medan designen sveper runt hörnen som täcker framsidan, sidan och baksidan. Det finns inga handtag på skåpen. Var och en fungerar med ett enkelt tryck på framsidan, vilket gör det mycket lätt att använda. Inuti finns redan anpassade förvaringskärl för bestick och tallrikar, vilket gör det enkelt att använda en installerad.

Supermoderna mönstrade loftköksdesigner av Neo - DigsDi
Supermoderna mönstrade loftköksdesigner av Neo - DigsDi
Supermoderna mönstrade loftköksdesigner av Neo - DigsDi
Supermoderna mönstrade loftköksdesigner av Neo - DigsDi
55+ inspirerande moderna kök - moderna köksidéer 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*