Färgglad minimalistisk lägenhet

Färgglad minimalistisk lägenhet

Ägs av en singer-songwriter, den här kreativa, färgglada lägenheten är mycket bekväm för att göra musik medan du är hemma. Låt oss ta en titt.

Det Moskva-baserade kontoret Cxema (Skhēma) Architects skapade ett hus fullt av färger och intryck som varierar beroende på tid på dygnet. Musikern vaknar till en ljusblå himmel i sovrumstaket som gränsar till de ljusgrå väggarna och avslöjar de livfulla persikofärgade fönstren. På grund av bristen på solljus i vardagsrummet har arkitekterna använt lugna skogstoner och – som de kallar det – skapat en ‘färgficka’, en zon där både väggar och tak är målade i samma färg för att skilja det tysta åt. område från passagen. Det traditionella badrummet med vita keramiska plattor och mörkt injekteringsbruk livas upp av ett delikat rosa tak. Entrén består av geometriska speglar, en träbänk och en texturerad matta, plus en planteringsmaskin för att liva upp utrymmet.

Inredningen är en märklig blandning av minimalism och skandinaviska influenser, liksom möblerna. Det finns egentligen bara nödvändiga möbler och du kommer inte att se överdrivna dekorationer eller tillbehör gjorda för att inte distrahera ägaren från att skapa, utan för att inspirera honom så mycket som möjligt. På grund av de många färgblockeringarna i inredningen ser lägenheten inte tom ut utan ger intryck. Fördjupa dig i musikens och färgernas värld och titta på bilderna!

Look We Love: Colorful Minimalism |  Minimalistiskt vardagsrum, Hem .
Ingen stor illusion |  Elle inredning vardagsrum, Färgglatt vardagsrum .
Minimalistisk lägenhet med färgglada färger - DigsDi
Minimal lägenhetsinspiration: Färgglad arbetsyta via Domino Mag .
Look We Love: Colorful Minimalism |  Färgglatt vardagsrum, inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*