Modernt hem fyllt med trägrönska och konstverk

Modernt hem fyllt med trägrönska och konstverk

Förutom en fantastisk modernistisk blandning av trä, betong och grönt är detta hem i São Paulo, Brasilien, en av de viktigaste privata konstsamlingarna i Brasilien. Jag älskar hur enkel samtidskonst ser ut i sitt utrymme – så ofta är konstsamlingar museikvalitet. De vita tegelväggarna är en härlig bakgrund för foton och bilder, samt unika möbler med en cool geometrisk look. Originalkonstverk som statyetter, foton och målningar förändrar hela rummet och ger det en karaktär och ett speciellt utseende. Uteområdet ser också mycket modernt ut och kombinerar funktionalitet med ett unikt utseende – det finns en hängande trädgård som imponerar.

Modernt hem fyllt med trä, grönska och konstverk - DigsDi
Modernt hem fyllt med trä, grönska och konstverk - DigsDi
Modernt hem fyllt med trä, grönska och konstverk - DigsDi
Modernt hem fyllt med trä, grönska och konstverk |  Hemma, Casas.
Modernt hem fyllt med trä, grönska och konstverk - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*