Färgglad texturerad lägenhet

Färgglad texturerad lägenhet

Den italienska arkitekt- och designbyrån Marcante – Testa renoverade nyligen en lägenhet på 150 m2 i Milano. Det här huset är väldigt färgglatt och utsikten över rummen förändras och varierar beroende på de kromatiska kontrasterna på väggarna. Materialanvändningen är också anmärkningsvärd: flätad, wiensk halm och linne som bildar sätena, skiljeväggar med tillbehör och det falska marmorlaminatet på köksbordet fångar ögat. Du kommer att se en av de mest iögonfallande rumsavdelare här, och jag är säker på att du kommer att älska den! redo att ta en titt?

Det första rummet vi ser har en djärv grön statement-vägg med massor av hyllor och lådor för förvaring, och en bekväm läshörn med moderna möbler från mitten av århundradet och en modern golvlampa med en matchande grön bas.

Vardagsrummet har fantastiska botaniska tapeter och en stor byrå med en flätad rumsavdelare. Färgglad klädsel och en tryckt matta gör rummet mer intressant. Rumsavdelaren används för att separera vardagsrummet från matsalen och köket. Matbordet med korgstolar står bredvid fönstret för att njuta av utsikten. Köket är tvåfärgat, med blå och vita skåp och röda handtag för att få det att sticka ut.

Det stora sovrummet är inrett med iögonfallande blommiga tapeter och en chic säng med en unik iögonfallande sänggavel. Garderoben är gömd bakom en stor gardin och ligger bredvid sängen. Det stora badrummet har korallmöbler och geometriska mosaiker. Få fler av dessa fantastiska färgglada rum nedan!

adam nathaniel furman avslutar nagatacho lägenhet med pastell.
Gallery of Nagatacho Apartment / Adam Nathaniel Furman - 14 in .
99 Lyxiga färgglada lägenhetsinredningar och renoveringsidéer för sommaren.
Michels livliga marockanska Ho
Modern Flower Bursts Neutrala Färger Fine Art Print Set med (3) 5x7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*