Unik svängande pall

Unik svängande pall

Geometrisk inredning och möbler är extremt populära nuförtiden, och fler och fler designers skapar fantastiska föremål med sådana mönster eller bara former. Idag delar vi med oss ​​av en av de supermoderna och trendiga designerna som är fantastisk på sitt sätt och är speciellt designad för aktiva människor som bara inte kan sitta still utan att göra något – både vuxna och barn.

Den geometriska pallen av Katia Zapadinsky är uppkallad efter sin unika konstruktion, som består av bara fem geometriska delar som låser sig som ett 3D-pussel för att stanna på plats. Designad för dig som inte kan sitta still. Dess form gör det möjligt att sitta stabilt såväl som när du gungar och gungar. Stolen är gjord av ljust trä och syntetiskt läder, ser modern ut och ändå väldigt naturlig. Allt utan och skruv eller lim!

En sådan stol är en trevlig idé för aktiva vuxna, för fans av gungmöbler och bara för barn – de älskar det verkligen! Jag tror att barn på något sätt kommer att måla eller dekorera den enkla pallen också, en så vacker och inspirerande idé!

Fantastiskt bord med bifogade svängbara pallar - hittat i Scotts.
Unik svängpall med geometrisk design - DigsDi
Svart hängande matstol Moderna unika möbelidéer |  Gunga .
Svängande pall Justerbar höjd Modern design, Zanzi Swing .
Svängande pall Justerbar höjd Modern design, Zanzi Swing .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*