Soe-koppar och Ikebana-skålar för blomsterarrangemang

Soe-koppar och Ikebana-skålar för blomsterarrangemang

Ikebana är en uråldrig konst som skapar sammansättningar av växter och blommor i vaser och krukor, som dök upp i Japan på 1400-talet och som ursprungligen var en hyllning till gudarna. Idag är det också en mycket populär och filosofisk konst som inspirerat dessa Soe-koppar och Toko & Noma Ikebana-skålar av Hanna Kruse. Varje bit består av en skål gjord av keramik eller stål och ett koppartrådsnät där du kan visa allt – från smycken till blommor eller som en ovanlig vas för några grenar. Det är en ny variant på traditionella ikebana-blomsterarrangemang.

Soe koppar och Ikebana skålar för blomsterarrangemang |  DigsDigs .
soe_cup_toko_noma_ikebana_bowls_hanna_kruse_5b.jpg |  Skåldesigner.
Dessa små koppar av tyska designern Hanna Kruse är toppade med .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*