Mitt väska tvättställ som förvandlas till ett bärbart fodral

Olympia Ceramica återuppfinner badrumsmöbler och apparater genom att ta ett innovativt, oväntat tillvägagångssätt med My Bag. Varför heter det så? Eftersom My Bag är en kombination av en väska, ett tvättställ och mycket förvaringsutrymme är det ett tvättställ som fälls ihop till en enkel, lätt att transportera resväska. Detta smarta och färgglada system står på en bas gjord av råt trä, som sticker ut från resten av denna skapelse. I denna låda kan ventilen fällas upp för att gömma sig i detta fantastiska fodral. Poolen är designad för många konfigurationer. Den rymmer en tvålautomat, läderförvaringsfack, spegel etc.

Mitt väska Tvättställ som förvandlas till ett bärbart fodral - DigsDi
Mitt väska Tvättställ som förvandlas till ett bärbart fodral - DigsDi
Mitt väska Tvättställ som förvandlas till ett bärbart fodral - DigsDi
Badrum i en resväska: My Bag av Olympia (Görüntüler ile .
MY.BAG Portabelt tvättställ från ett fodral – Vur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*