Söt vit köksdesign med smarta förvaringslösningar

Detta fantastiska vita kök designades av dess ägare – jag skulle säga att de inredde det som professionella designers. Rummet är ganska litet, så det valdes att använda ljusa färger – vitt. Stilen är modern och alla material är mycket noggrant utvalda – de ska se snygga ut och vara bekväma att städa upp. Möblerna är väldigt olika: en lampa från Istanbul, några från IKEA, några olika delar. Här kan du hitta allt du behöver. Intelligenta lagringslösningar hjälper till med detta. Köket visade sig vara väldigt mysigt, och bristen på ljusa färger kompenseras av det glada sällskapet av ägarnas barn, de ger glädje! Vad tycker du om designen?

Söt vit köksdesign med smarta förvaringslösningar |  Kök .
Söt vit köksdesign med smarta förvaringslösningar - DigsDi
Söt vit köksdesign med smarta förvaringslösningar - DigsDi
Söt vit köksdesign med smarta förvaringslösningar - DigsDi
19 smarta förvaringslösningar för ditt hemmakontor |  Hemmakontor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*