Mountain Cabin Mysiga helger

Mountain Cabin Mysiga helger

Vad kan vara trevligare än att åka på semester i en fjäll- eller skogskoja? Jag kan inte tänka mig en bättre semester. Om du älskar avkoppling som denna också, kommer du att bli glad över att se denna stuga.

Big Pine är en modern stuga i Methow Valley, Washington designad av Prentiss + Balance + Wickline Architects för ett upptaget par och deras familj. Tillflykten ligger i en skog av ponderosaträd och en äng med oavbruten utsikt över dalen och North Cascades-bergen. Hela huset designades för att bevara de omgivande träden och för att få maximal utsikt.

Residenset designades med en modern estetik med bibehållen kabinkänsla: även om inredningen är ganska lakonisk, används mycket trä och natursten. Träet är färgglatt och återhämtat. Det finns olika nyanser för att göra interiören mer märkbar. Två eldstäder i sten blandar perfekt rustikt med modernt och ger samtidigt en värmekälla. De uppvärmda betonggolven håller interiören mysig. Glas- och stenpartier kopplar samman tre olika volymer och är inrymda under ett tak.

Det finns två terrasser, en på varje sida, som sträcker sig från vardagsrummet med öppen planlösning och erbjuder olika vyer och användningsområden. De är inredda i samma stil och material som interiören. En utomhusgrill och öppen spis utanför köket ger en plats att äta under de varmare månaderna.

Big Pine Mountain Cabin för mysiga helger - DigsDi
Mysig stugauthyrning för en tröjaväderresa |  TripAdvisor .
Mysiga stugor: 40 stugor att hyra för en utomhusresa - Sunset Magazi
Mysig fjällhelg - #stuga #mys #Fjäll #helg, #Stuga .
Dessa 11 mysiga stugor är allt du behöver för den ultimata hösten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*