Miljövänliga lampor av träavfall och led-ljus

Miljövänliga lampor av träavfall och led-ljus

Att använda avfall är en fantastisk miljövänlig idé, speciellt när det kommer till träavfall – idag minskar antalet skogar väldigt snabbt. Den italienska designern Marco Stefanelli kom på en briljant idé – att använda avfall från en träbearbetningsanläggning – träbitar som har rengjorts från hartser. Det är ljus i sprickorna som nu var lite kåda! LED-ljus i dessa sprickor påverkar inte naturens harmoni, det mjuka ljuset är väldigt vackert och avkopplande. Av denna anledning heter lampsamlingen Brecce, vilket betyder “paus” på italienska. Alla dessa bitar är exklusiva och unika eftersom det inte finns några identiska träbitar. Njut av naturens mjuka ljus!

Miljövänliga lampor av träavfall och LED-lampor - DigsDi
Miljövänliga lampor av träavfall och LED-lampor - DigsDi
Lampa gjord av trästycken |  Trälampor design, Återvunnen lampa.
Miljövänliga lampor av träavfall och LED-lampor - DigsDi
Miljövänliga lampor av träavfall och LED-lampor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*