Lägenhet Med En Roterande Vägg

Lägenhet Med En Roterande Vägg

Att bo stort i ett litet hus är något som allt fler blir bekanta med. Många projekt utvecklas speciellt för detta ändamål. MJE-lägenheten är ett coolt projekt utvecklat av PKMN Architectures som visar en helt ny idé för att möta denna utmaning.

Detta hus har ingen fast och tydligt definierad layout: istället finns det flyttbara väggar som gör att det kan anpassa sin layout och dynamik till de boendes behov. I mitten av rummet finns en roterande enhet som kan förvandla lägenheten på några minuter. Enhetens placering beskriver den interna layouten av rummet och gör det möjligt att lägga till ett sovrum eller två vid behov. Andra coola och utrymmesbesparande funktioner som väggsängarna ger ännu mer flexibilitet.

Förutom att avgränsa rummen är den flyttbara väggen även utrustad med funktions- och förvaringsmoduler. Att flytta väggen och ändra lägenhetens layout tar mindre än en minut, vilket är väldigt bekvämt. Väggar och tak är vita och detta skapar en ljus och öppen känsla i hela lägenheten. De flesta möblerna är integrerade i väggskåp och mellanväggar, inklusive större delen av lagret. Det lilla sovrummet har flera sängar som kan fällas ned för att spara ännu mer utrymme – göm dem bara när du inte behöver dem!

En roterande vägg tillåter den här lägenheten att ändra sin layout på några minuter
Resident Tsao lägenhet med roterande väggar av KC Studio - Deze
37 kvadratmeter lägenhet med rörlig väggdesign - litet hus dec
Roterande väggar erbjuder alternativa planlösningar från PKMN.
För denna studiolägenhet skapade vi en trävägg med en .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*