Exotiskt trädskänk med en fascinerande design

En bit kan inte vara exotisk bara på grund av dess former eller färger, denna otroligt exotiska skänk, The Special Tree, ser fantastisk ut på grund av dess strukturer. Tre typer av exotiska rötter kännetecknas av en glansig högblank finish i sina naturliga färger. Insidan av skänken är gjord av satängträ, basen och fodralen är gjorda av oxiderad borstad mässing. Verket har en signaturstämpel på en stam och tittar noga in i garderoben – glashyllorna stöds av vågiga grenar. Träfanérmönstren är nästan mystiska och säkert fascinerande. Det är inte bara den perfekta möbeln för en modern matplats, utan också ett konstverk i sig.

Inrednings- och hemdesignidéer: Exotiskt trädskänk.
Inrednings- och hemdesignidéer: Exotiskt trädskänk.
fantastiska sideboards Arkiv - Sida 2 av 2 - DigsDi
Minimalistisk Neus skänk med asymmetriska dörrar - interiör .
Minimalistisk Neus skänk med asymmetriska dörrar - interiör .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*