Snygg köksdesign i varma nyanser

Snygg köksdesign i varma nyanser

Detta fantastiska kök designades av Cultivate Design. Stilen är eklektisk – den är modern, mitten av århundradet, traditionell och rustik på samma gång. Naturligt ljust trä ser fantastiskt ut i kombination med mörka möbler och tegelröda läderfåtöljer. Träpallar har en intressant form som kommer att fånga din uppmärksamhet, liksom bilderna på väggen och de gröna växterna. Små pallar under bordet är en cool punkt; Fönsterbrädan är organiserad som en mysig läsning eller bara som en avkopplande hörna. Hela rummet är organiserat mycket elegant och stilfullt, varje detalj kan perfekt kombineras med varandra.

Snygg köksdesign i varma nyanser - DigsDi
Färger på köksskåp för 2020 - Snyggt köksskåp.
Snygg köksdesign i varma nyanser - DigsDi
Snygg köksdesign i varma nyanser - DigsDi
Snygg köksdesign i varma nyanser - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*