Liten lägenhet Ung flicka

Små lägenheter ska kombinera funktionalitet och komfort samtidigt som de förblir så rymliga som möjligt. Denna moderna lägenhet för en ung dam är precis en sådan lägenhet, och funktionalitet kombineras med cool design här. Låt oss ta en närmare titt.

Det finns en öppen planlösning med en vardagsrums- och sovdel delad av en trähylla – en mycket funktionell idé. Sovzonen har en stor säng, en gallerivägg ovanför, några vägglampor och ett sängbord. Fönstret är täckt med pastellfärgade gardiner och du kan se en färgglad stol bredvid sängen. En tv står på en färgglad byrå med ett bananbladstryck. I vardagsrummet finns en bekväm grå bäddsoffa eftersom ägaren begärde en extrasäng för gästerna. Det finns också ett konstgjort hjorthuvud och några soffbord och stickade pallar. En blommig statement-vägg kommer att påminna dig om att detta är en tjejs lägenhet.

Köket är ganska rymligt, och passagen från den öppna planlösningen är en unik men mycket modern idé som gör det möjligt att inte störa de som sover i rummet medan de lagar mat. Köket är inrett i vitt, och för att göra det mer intressant finns det en tegelvägg, geometriska färgglada backsplash och ljust tryckta gardiner. Ett pastellgrönt kylskåp och vita skåp med bänkskivor i trä är bra för ett litet kök som får det att se större ut.

För att liva upp det svartvita badrummet kan du späda ut den monokroma interiören med trästrukturer och konstgjorda växter i krukor.

Liten modern lägenhet för en ung flicka - DigsDi
Inredningsidéer för tjejers sovrum – 5 åldersgrupper – 5 idéer .
45 designidéer för lekrum för små barn |  Design av lekrum, barn.
35 underbara designidéer och inredning för små lägenheter.
Nåla på Bedro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*