Hur du smart organiserar ditt tvättutrymme

Hur du smart organiserar ditt tvättutrymme

Även om du inte har ett toalett så har du förmodligen ett toalett eller ett rum, och det är ofta litet. Därför är det mycket viktigt att organisera ett sådant utrymme eftersom de flesta av dessa tvättstugor är små. Öppna hyllor är idealiska för tvätt. Du kan enkelt hitta det du behöver och ser inte skrymmande ut. Roterande och gemensamma lådor för smutsiga, rena och torra kläder är avgörande. Du kan också använda behållare. Om du inte har en torktumlare behöver du några krokar eller skenor för att hänga kläder på galgar. Sådana skenor kan också dras ut och döljas när du inte behöver dem. Få inspiration från andra coola idéer nedan!

hur-man-smart-organiserar-ditt-tvättutrymme-5 - DigsDigs |  Tvättservice .
Hur du smart organiserar ditt tvättutrymme: 37 idéer |  Tvättservice .
Hur du smart organiserar ditt tvättutrymme: 37 idéer - DigsDi
Hur du smart organiserar ditt tvättutrymme: 37 idéer - DigsDigs .
hur-man-smart-organiserar-ditt-tvättutrymme- 39 |  Tvättstuga .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*