Pastell vintage interiör

Pastell vintage interiör

Vi är vana vid att se monokroma skandinaviska hus med minimala detaljer, men det här huset är inte en av dessa typer. Ägs av Stockholms hemdesigner Amelia Widell, den är skickligt inredd i subtila pastelltoner med en mjuk skandinavisk estetik.

Vardagsrummet är neutralt designat och skapar en perfekt bakgrund för färgglada möbler och ägarens samling av vintageplagg. Soffan lägger till en rosa accent till schemat. På skänken bakom soffan finns inramade tavlor, teckningar och fotografier samt värdefulla föremål. Jag fullkomligt älskar den djuplila stoppade fåtöljen bredvid soffan, den gör rummet mer dramatiskt. Massor av krukgrönt livar upp rummet och det finns ett glasbord som ger det en glamorös känsla.

Köket är designat i grått med en vintage ljuskrona och ett mosaikgolv för att bättre accentuera det tysta utrymmet. Matbordet med ljus träskiva är från IKEA, och stolarna med samma träton passar perfekt ihop. Gardiner för inte längre naturligt ljus in i interiören, vilket är viktigt för skandinaviska länder med lite solljus.

Sovrummet är målat i en lugn grå nyans av blått, och det finns en vintage skänk som används för att förvara skor. Det finns också några krukväxter i djärva färger – kolla in de lila bladen! En fridfull säng accentueras av en mörkgrön sammetsottoman, en blå sammetspall och en krämig stoppad dagbädd. Vintagelampor, en spegel och en skänk kompletterar det tysta rummet och får det att sticka ut lite.

pastell amerikansk diner kök retro vintage inredning rosa.
Vintage industriell inredning: hur man använder pastellfärger
Vintage inredningsidéer du desperat letade efter.
palmandlaser |  Retro inredning, Pastell inredning, Minimalistisk .
Vintage industriell inredning: hur man använder pastellfärger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*