Coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerade

Coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerade

Vi fortsätter den skandinaviska serien och idag kretsar allt kring skandinaviska inredningsidéer för verandor. Jag älskar nordisk skönhet, lugn, strikt och enkel, det är som att se skönhet i saker som vi normalt inte lägger märke till. Kolla in dessa verandadesigner – de är fulla av lugna grått och vitt, naturligt trä (ofta återvunnet), lyktor, shabby-chic möbler och varma tak. Jag gillar också de där designerna som kombinerar skandinaviska och franska stilar – de ser så chica ut! Grönt i planteringskärl eller att väva runt verandan är en bra idé – fräscht och väldigt nordiskt. Scrolla ner så kanske din egen veranda inspirerar dig!

24 coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerad |  Terrass inredning.
24 coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerade - DigsDi
24 coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerade - DigsDi
24 coola skandinaviska verandadesigner för att bli inspirerad |  DigsDigs .
Sidan hittades inte - DigsDigs |  Verandadesign, Pergola på framsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*