Orwell Cabin Soffa för komfort och intimitet

Orwell Cabin Soffa för komfort och intimitet

Mysiga och varma möbler är precis grejen när det är kallt ute. Orwell by Goula / Figuera i Barcelona, ​​en korsning mellan soffa, säng och stuga, inbjuder användaren att komma in och helt enkelt känna sig bekväm och avslappnad. Verket är i form av en soffa och har en hög rygg över vilken tunga quiltade gardiner kan dras för att isolera ljudet och skapa en kabinliknande upplevelse. Namnet Orwell, författaren till ‘1984’, hänvisar till produktens ursprungliga idé att återvinna intimiteten som ibland kan gå förlorad även i våra egna fyra väggar. Orwell är ditt eget hörn för att njuta av komfort och intimitet, så fantastiskt för den kalla årstiden!

Orwell Cabin Soffa för komfort och intimitet - DigsDi
Inrednings- och hemdesignidéer: Orwell Cabin Sofa för .
Orwell kabinsoffa för komfort och intimitet |  Sofffort, Möbler .
Orwell Cabin Soffa för komfort och intimitet - DigsDi
Orwell Sofa: A Private Urban Fort |  Sofffort, Möbler, Stuga .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*