Futuristiskt bord och stolar att gömma sig i

Futuristiskt bord och stolar att gömma sig i

Minimalistiska möbler har många fördelar – viktigast av allt, stil och ofta en stor platsbesparande lösning. Denna möbel är inte ett undantag. AndViceVersa presenterar A-Cute, ett möbelset som innehåller två stolar och ett bord som kombineras för att bilda en skulpturell, mångfacetterad form när den inte används – en perfekt idé när du inte har mycket utrymme och utsidan geometrisk skal helt döljer stolarna. Designen är lite futuristisk; Dessa former är gjorda av laserskurna metallplåtar som vikas för hand baserat på digitala prototyper. Du kan även beställa den med 4, 6 eller 8 platser. Linjerna är fantastiska, är inte det ett futuristisk konstverk?

Futuristiskt bord och stolar att gömma sig i - DigsDi
Futuristiskt bord och stolar att gömma sig i |  DigsDigs |  Geometrisk .
Futuristiskt bord och stolar att gömma sig i - DigsDi
Chubby Brothers Hidden Chairs Matbord |  Yanko Desi
15 Futuristiska kompakta tabeller |  Husdesign och inredning |  Skrivbord .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*