Original och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande

Original och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande

Detta växande Toronto-hem har inretts av ägarna själva. Med alla väggar i huset målade vita, lade Catherine till några färgklickar på andra ställen för att liva upp saker. Inredningsstilen är mångsidig, färgstark och väldigt inbjudande på grund av de många söta accessoarerna och fynden. Min favoritplats här är frukostbaren med återvunnen Ontario-barboard som stängs av framsidan. De räddade bokstäverna som betyder “stad” är en liten hyllning till parets stad, Toronto. Området kompletteras med barstolar i traktorstil från 1960-talet. Ägaren har en egen arbetsplats i ateljén, där hon förvarar konstmaterial och arbetar med hantverksprojekt. Få fler bilder på detta härliga hem nedan!

Originalt och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande - DigsDi
Originalt och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande - DigsDi
Originalt och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande - DigsDi
Originalt och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande - DigsDi
Originalt och djärvt eklektiskt hus som känns välkomnande - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*