Moderna piedestalsänkor

Moderna piedestalsänkor

Att inreda ett badrum är svårt, men ändå viktigt, av flera anledningar. För det första är det ofta ett litet rum, vilket betyder att det kommer att vara svårt att inreda ändå, oavsett vilken stil du väljer. För det andra är ett badrum en oas av avkoppling som ska vara bekväm och praktisk, men ändå stilig och avkopplande för att tvätta bort dina bekymmer. Om du letar efter bra lösningar för att verkligen få ditt badrum att sticka ut och iögonfallande, har jag en bra idé för dig – en piedestal-handfat.

En skulpturell piedestal diskbänk kanske inte är den mest praktiska lösningen, men det gör definitivt ett uttalande och fångar ögat. Det är en bra idé om du vill göra ditt badrum mer stilrent och modernt. Det finns många material och design att välja mellan så det passar många badrum. Låt oss titta på några exempel.

Runda handfat görs vanligtvis i ljusa nyanser, mestadels vita eller benvita. De ser söta och moderna ut utan att vara för hårda. Så det här är en bra idé att lägga till en modern twist till ditt badrum eller att få det att se ut som ett hemmaspa. Vit sten, marmor, Alicrite med ljus inuti är precis vad du behöver här. Nickelbeslag och kranar kompletterar utseendet.

Fyrkantiga sockelvaskar är perfekta för minimalistiska eller maskulina badrum. Tillverkade av marmor eller sten, speciellt i mörka toner, ser de raffinerade och coola ut och gör ett uttalande i ditt badrum. Du kan också rocka en betongversion som är billigare men som också ser maskulin och grov ut. Om du har mörka väggar, ta då ett ljust tvättställ och tvärtom. Det finns alternativ med inbyggda hyllor för förvaring, till exempel för att lägga lite tvål ovanpå.

Det finns många fler former att välja mellan: ovala, olika asymmetriska och iögonfallande former. Vi rekommenderar starkt att du riktar din uppmärksamhet mot de facetterade sockelvaskarna eftersom inget annat kommer att göra ditt badrum så modernt och edgy som detta. Olika böjda sockelvaskar ser också coola ut och kommer definitivt att framhäva din badrumsinredning oavsett vilken stil du föredrar. Bli inspirerad!

Moderna sockelhandfat för små badrum för 2020 - Idéer på fot
Samtida sockelsänkor - Idéer på fot
Moderna sockelhandfat för små badrum för 2020 - Idéer på fot
54 piedestalen handfat för att effektivisera ditt badrumsdesign
Strom VVS sockelvask - P1120 |  Vintage T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*