Lägenhet Svart inramning

Lägenhet Svart inramning

WIREFRAME är en blygsam lägenhet med en yta på endast 46 kvadratmeter designad av MUS ARCHITECTS i Krakow, Polen, nära slottet Wawel. Men det är något speciellt med det – det är en svart ram som binder samman hela lägenheten och ger den ett modernt och elegant utseende.

Även om utrymmesbehovet är ganska litet, kunde formgivarna tänka om planen för en mezzaninplan på grund av det höga i tak. Ett sovrum kan byggas på mezzaninen och flyttas ur vägen, vilket gör vardagsrummet mer öppet och rymligt. Sovrummet är helt vitt och har en enorm plattform som fungerar som en säng. Förvaringsutrymmet är dolt i vita skåp utan handtag för en elegant look.

Interiören är gjord av vit ask, svarta ramar och vita ytor för att skapa en modern men ändå minimalistisk palett. Det som skiljer inredningen från de andra är de svarta ramarna som förhöjer funktionaliteten i lägenheten.

Ett öppet kök, vardagsrum och matsal bildar en öppen planlösning på mezzaninen. Köket har vita skåp och backsplash i marmor, matsalen visar en svart matsalsgrupp med runt bord och vardagsrummet är möblerat med bekväma grå stoppade möbler. Barnrummet har inbyggda vita skåp med cirkulärt motiv samt en loftdel i sovrummet som nås via en kompakt trappa.

Modern lägenhet bunden med svart ram - DigsDi
Svart inramning av fönster #2 |  Industriell inredning, Studio .
New York lägenhet |  Husdesign, Hus, Stadsliv
svart dusch inramning |  Husdesign, Heminredning, Bathtub doo
Köket har snygga gröna skåp, en grå baksida, en .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*