Mysig parka möbelkollektion insvept i ull

Los Angeles-baserade Studio Hopkins tar trä och ull och vänder upp och ner på dessa material med den skandinaviskinspirerade parkaskollektionen. Med sina rötter i Minnesota skapade Ben Hopkins en serie öppna förvaringsföremål insvepta i mysiga ullkuddar, ungefär som en parkas skulle slå in en person. Det är en perfekt idé för ett vinterhem när inslag i ull, stickat eller päls är precis vad vi vill ha – mys med varje beröring. Alla delar är designade så att du kan använda både innerfacken och ovansidan. Det är väldigt funktionellt. Ta in komfort och mysighet i ditt hem i vinter med denna underbara parkakollektion!

Mysig parka möbelkollektion insvept i ull - DigsDi
Mysig parka möbelkollektion insvept i ull - DigsDi
Mysig parka möbelkollektion insvept i ull - DigsDi
Mysig parka möbelkollektion insvept i ull - DigsDi
fritidsmöbler Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*