Decube Fåtölj knuten till sitt fotstöd med ett rep

Decube Fåtölj knuten till sitt fotstöd med ett rep

Ett fotstöd är en häftig sak att koppla av i, men kan du tänka dig att det är kopplat till en fåtölj med ett rep? Decube Furniture Project av designern Luca Binaglia är enkelt designat och ser fantastiskt ut! Projektets struktur utvecklades med hjälp av träpaneler. Klädseln är gjord av återvunnet tyg som är hållbart producerat. Med en rad färgkombinationer kan Decube enkelt anpassas till olika inredningsscheman. Det faktum att fotstödet är stapelbart sparar utrymme, och alla moderna eller mitten av århundradets interiörer skulle kompletteras med en sådan fåtölj.

Decube Fåtölj bunden till sitt fotstöd med ett rep - DigsDi
Decube Fåtölj bunden till sitt fotstöd med ett rep - DigsDi
Decube Fåtölj bunden till sitt fotstöd med ett rep - DigsDi
Decube Fåtölj bunden till sitt fotstöd med ett rep - DigsDi
Ovanlig fåtölj som fästs i fotstödet med ett rep – Decube .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*