Trådblomfruktskål och vas i ett

Att kombinera flera saker till en är en cool modern designtrend eftersom föremålet blir multifunktionellt och ofta sparar utrymme. Det här plagget är inte bara en smart kombination, det är så bedårande eftersom det är inspirerat av våren själv. Titta bara! Blossom Fruit Bowl från Golf Jakkapun Charinrattana erbjuder en bekväm platt bricka för frukt och en terrakottavas för blommor i en sömlöst integrerad ståltrådsramenhet. Föreställ dig hur vårblommor och frukter ser ut tillsammans! Jag gillar kontrasten mellan trådramarna och färska blommor eller mjuk mogen frukt som du gillar. Jag tycker att det är en bra idé för modern eller minimalistisk inredning.

Wire Blossom Fruktskål och Vas i ett - DigsDi
Wire Blossom Fruktskål och Vas i ett - DigsDi
Wire Garden Urna (Spara 44%) |  Planteringskärl till salu, Trädgårdsurnor, Billigt .
Amazon.com: Handgjord flätad vägghängande blomkorg Blomkruka .
Svart vas med orange gerbera och … – Köp bild – 11016493 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*