Pumpal-ljus som liknar barnsnurrleksaker

Den brittiske designern Ewan Cashman skapade en golvlampa i cement och trä baserad på formerna av snurrande leksaker som han lekte med som barn. Den har en cirkulär vit bas som avsmalnar till en spets och är fäst vid en lång, smal träkropp. Sockeln är gjord av ihålig betong och ger den vikt och balans med vilken lampan kan roteras 360 grader – som en topp skulle kunna vara. En LED-ljuslist sitter i lamphuset och är täckt med ljusspridande plexiglas. Cement- och träsektionerna i armaturen är anslutna till en ihålig stålstav som används för att bära ledningar och förstärka strukturen.

Pumpal Light Liknande Snurrleksaker för barn - DigsDi
original golvlampa Arkiv - DigsDi
Amazon.com : NIGHTMATCH Light Up LED-fotboll för barn - INKL.  Boll .
Ewan Cashmans Pumpal-ljus liknar gigantisk spinning t
LED #travertine vägglampa ROMA Stone Collection av @ilide italian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*