Öka din produktivitet Sit Stand Vikbart Levit8 skrivbord

Öka din produktivitet Sit Stand Vikbart Levit8 skrivbord

Sittande/stående skrivbord är på modet och LEVIT8 är precis rätt för dig – den platta, hopfällbara, bärbara enheten som förvandlar ditt vanliga skrivbord till ett stående skrivbord. Inga delar. Ingen montering. Snygg och lakonisk modern design med en djärv kant. Den använder den urgamla box-twist-vikningstekniken för att platta till den så att den kan slängas i fickan eller portföljen tillsammans med din bärbara dator, och den är ganska lätt. Du kan använda den i köket, på ditt hemmakontor eller på ditt vanliga kontor, i ditt sovrum – var som helst du behöver en bekväm arbetsyta. Så öka din produktivitet, undvik vissa fysiska tillstånd och förläng din livslängd med LEVIT8!

Öka din produktivitet: Sit-Stand Fällbart LEVIT8 skrivbord - DigsDi
Öka din produktivitet: Sit-Stand Fällbart LEVIT8 skrivbord - DigsDi
Öka din produktivitet: Sit-Stand Fällbart LEVIT8 skrivbord - DigsDi
Öka din produktivitet: Sit-Stand Fällbart LEVIT8 skrivbord - DigsDi
Öka din produktivitet: Sit-Stand Fällbart LEVIT8 skrivbord - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*