Mycket litet kök som har allt som behövs Circle Kitchen

Mycket litet kök som har allt som behövs Circle Kitchen

Circle® Kitchen från Compact Concepts är en av de smarta produkterna som är idealiska för små utrymmen. Det är en fastighet på 1,8 kvadratmeter som har det vanliga kökets alla egenskaper. Köket är helt cirkulärt och kretsar kring en 180 graders möbel som innehåller allt från diskbänk och disk till mikrovågsugn och diskmaskin. Hyllor som kan vridas 360 grader gör det lätt att komma åt grytor, stekpannor, glas etc. Circle Kitchen har lika många skåp som alla andra medelstora kök. Det är “rum i rum”. Så om du har ett litet kök kan det vara perfekt för dig. Detaljpriset för detta är mellan $6 500 och $ 15 000 och beror på prylarna. The Circle Kitchen designad av Alfred Averbeck för Compact Concepts.

Mycket litet kök som har allt som behövs - Circle Kitchen.
Mycket litet kök som har allt som behövs – Circle Kitchen .
Moderna möbler: Mycket litet kök som har allt som behövs.
Mycket litet kök som har allt som behövs - Circle Kitchen.
Moderna möbler: Mycket litet kök som har allt som behövs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*